9.8.2016 smo imeli krasno meditacijo, med katero smo se po spirali povzpeli v izgubljeno mesto Atlantide. Najprej je bilo mesto opustošeno, zapuščeno, videli smo tempelj, hiše, ulice, vse je razpadalo, nekateri so videli da je mesto pod vodo. Potem se je na sredi trga pojavil kristal bele barve, mi smo stopili okoli njega, okoli nas so bili vodniki iz Atlantide in pa Angeli Atlantide. Začelo se je močno zdravljenje vseh nas z belim eteričnim kristalom ter z vijoličnim plamenom. Zdravljenje je bilo močno, intenzivno in v nekem trenutku nisem več razločila, kdo koga zdravi, saj so se od nekje okoli nas zbrali prebivalci Atlantide. Bilo je veliko žensk in otrok, ki so se zbirali okoli nas in prejemali zdravljenje. Prišli so tudi mojstri karme, ki so požgali vse težke in travmatične zapise, zagorel je ogenj, videli smo kako iz kleti, iz skritih kotičkov mesta vlečejo stare zaboje in jih mečejo na ogenj. Prav tako so se čistile skrite ulice podzemlja, v katere smo polagali kristale, da so presvetlili vse kotičke.. ko je ogenj pogorel, so od nekod prinesli velike amfore (vrče) z vodo in polili so pepel, vse je odneslo po ulici v morje.. po tem čiščenju se je začela zabava, ljudje so plesali Irske plese, peli so in se veselili. Od nekje je prišlo ogromno sadja, celo mesto se je obarvalo v Zlato. Bilo je krasno, domače, bili smo tako ljubljeni, čutili smo tako hvaležnost, da smo jih obiskali, ozdravili stare travme; skoraj nas niso spustili nazaj.

V drugi meditaciji se je pojavil Tesla, ki nas je mimo 12 svečenikov peljal v tempelj, kjer je bil velik plazma eter (težko razložim, samo pojavil se je kot ujeto morje). Stopili smo do tega etra in v njem je bilo znanje Atlantide. Vsak je prejel nekaj drugega. Nad tem etrom je bilo nebo polno zvezd in povezali smo se z bogom, prejeli diamante, ki smo jih začeli deliti med vse ljudi.. s tem diamantom so dobili povezavo z bogom. Občutki so bili z ogromno sočutja, ljubezni, ponižnosti.. od nekje se je pridružila Marija Magdalena in vsem razdelila roza vrtnice, da so jih lahko vstavili v srca. Vse mesto se je spremenilo v mesto roza vrtnic.. , to pa se je potem razraslo po celem svetu.. Tudi diamanti so zasvetili po celem svetu, začele so se prižigati luči v srcih ljudi. Iz sekunde v sekundo jih je bilo več..Nekdo v množici je rekel Tesli; poglej kaj so nam prinesli…

Ta druga meditacija je bila tako spokojna, mirna, na koncu so prebivalci Atlantide zaspali, z neizmerno hvaležnostjo v srcu. Vsi prisotni so doživljali in videli isto.. Ena od njih je na svojem zmaju krožila okoli in posipala diamante in vrtnice vse naokoli..

Moja prva misel je bila, da to moram deliti z vami. Želijo namreč, da se vas čim več odpravi na to potovanje do Atlantide, s čisto namero odpuščanja, sočutja, ljubezni..

Lahko vam rečem samo to, da se prepustite vašim vodnikom in s čistim srcem stopite v Atlantido. Jaz se počutim popolnoma osvobojeno, ozdravljeno ter neizmerno hvaležno za to izkušnjo…