1. Mateja, že nekaj časa se ukvarjate z alternativo. Kdaj ste se prvič srečali z njo?

Z alternativo se spogledujem že vse svoje odraslo življenje, vendar pa sem se resnično intenzivno začela ukvarjati z njo, ko je zbolel moj mož, se pravi že več kot petnajst let. Takrat sem bila pred največjo prelomnico v mojem življenju. Iskala sem popolnoma vse, kar bi kakorkoli ublažilo ali ozdravilo bolezen. Lahko rečem, da je mnogo alternative dobre. Praktično ni nobene slabe. Vsaka daje novo upanje, nov pogled na svet, vpogled vase in v vse, kar nas dela bolne, odvisne.. Nobeno zdravilo nas namreč ne bo ozdravilo, noben zdravnik ne bo delal namesto nas notranjih sprememb. To je naše delo. Spoznati sebe, svoje strahove, ozavestiti čustva, naša napačna razmišljanja, naša pretekla življenja.. Tu se začne delo na sebi. In tega nihče drug ne more storiti namesto nas. Lahko pa nam je alternativa v izredno pomoč. Pomaga nam namreč na energetski ravni, na tisti, kjer se najprej začne bolezen. Ko vzamemo odgovornost za svoje življenje v svoje roke, takrat smo naredili pomemben korak v življenju. Takrat smo se prebudili iz tisočletnega spanja. S tem si ponovno vrnemo svoj moč nazaj. Tisto, ki smo jo predajali drugim.

 1. Vam je to spremenilo življenje?

Absolutno je spremenilo moje življenje in delovanje v vseh pogledih. Zapustila sem namreč varno službo v javnem sektorju in se podala v čisto svoje življenjsko delo. Verjamem v to kar delam, vidim močne spremembe pri sebi in pri ljudeh, ki iščejo mojo pomoč. Gre za izredno močno energetsko podporo svetlobnih bitij iz drugih dimenzij. Ta bitja so okoli nas. So visoko razvita bitja, ki s svojo vibracijo delujejo na vsa energetska telesa. Samo povezati se moramo z njimi in na voljo so nam za vso pomoč, ki jo potrebujemo. V času moje prakse je že ogromno ljudi izkusilo te energije in vsi so doživeli neke vrste razsvetljenje.  Na vse skupaj, na celo življenje na tem planetu začnemo gledati iz povsem druge perspektive. V tem obdobju je okoli nas ogromno podpore in pomoči za nas zemljane. Vsi nam pošiljajo ljubezen in sočutje. Želijo, da se prebudimo in zaživimo resnično ljubezen.

 1. Kako bi opisali vaše delo?

Moje delo je delo z ljudmi. K meni pridejo z razno raznimi težavami. Včasih nisem razumela, kako jim lahko pomagam, vendar sem na ta način rasla in širila svoje zavedanje. Sedaj lahko rečem, da praktično ni področja, na katerem ne bi nekaj lahko naredila. Predvsem pa je moje področje energetsko čiščenje, osvobajanje duš, čiščenje karme, nizkih vibracij, zdravljenje vseh naših svetlobnih teles, zdravljenje preteklih življenj in družinske karme.  Ljudje potrebujejo samo en klik in že padejo v drugačno zavedanje. Seveda si morajo tega želeti, nekdo ki ne želi moje pomoči, ki jo zavrača (lahko tudi nevede na ravni duše), ta je ne bo dobil. Včasih dobim povsem obupane svojce, naj pomagam njihovim družinskih članom. Ampak če si oni tega ne želijo, jim tega ne morem nuditi. Je pa dejstvo, da karkoli naredimo sami na sebi, to občutijo tudi naši svojci. Vse se spremeni v pozitivnem smislu.

 1. S katerimi tehnikami pomagate klientom, ki poiščejo pomoč pri vas?

Uporabljam različne tehnike in orodja, ki jih prejemam od svojih vodnikov. Povežem se z njimi in z vodniki ljudi, ki iščejo mojo pomoč. Tako vzpostavim kanal med nami in angelskim svetom, tudi s pokojnimi svojci ter ostalimi svečeniki in vnebovzetimi mojstri. Preko teh kanalov dobim vsa sporočila, ki jih tudi predam naprej. Včasih kaj ostane zavito v skrivnost, ki jo mora klient sam ozavestiti. Seveda sem mu v pomoč, videti in občutiti pa mora vsak sam. Ogromno sporočil, ki jih prejmem za njih, je dejansko prebojnih, močnih in če se jih držijo, si popolnoma spremenijo življenje. Ob vsakem sporočilu prejmejo tudi ogromno podporne energije iz teh sfer, energije zdravljenja, ljubezni in sočutja. Tudi če so sporočila močna, ki vodijo v spremembo vašega delovanja na vseh nivojih, imate zraven vso podporo, da to lahko izvedete. To pomeni predvsem, da zaupamo v višje energije. S tem se odtrgamo od kolektivne zavesti, zavesti strahu in manipulacije. In potem te tam ni več. Si v svoji orbiti in lahko si jo urediš po svoje. Obkrožiš se z ljubeznijo in ljudmi, ki vibrirajo na tej vibraciji.

 1. Pri čem vse pomagajo vaše terapije?

Na čisto vseh področjih našega življenja. Gre za povsem novo razumevanje vsega, kar se nam dogaja. Od tega, zakaj smo na zemlji, do tega zakaj se nam določene stvari dogajajo. Vse se namreč dogaja z namenom, da ozavestimo in širimo svoje znanje naprej. Jaz sedaj ozaveščam svoja pretekla življenja in to, kaj vse so moja starodavna znanja, izkušnje in orodja za pomoč človeštvu. Tega je ogromno. Vsak dan dobivam nove uvide, nova orodja in načine zdravljenja. Resnično premikamo zavest, odpiramo se za popolnoma novo resničnost. Energetsko sem zdravila človeka, ki je med redkimi v Sloveniji, ki je preživel infarkt srčne stene. Zdravniki se od njega učijo, kaj lahko še naredijo. To je njegov namen. Ves čas, ko so ga držali v umetni komi, me je namreč preko višjega jaza obveščal o svojem stanju in o tem, kaj naj še naredijo. Tak človek ima nek poseben namen, da se zdravniško osebje uči od njega, kje lahko še izboljšajo svoje delovanje.

 1. Kaj se dogaja s klientom med vašimi terapijami?

Klient med terapijo uživa ..hihi.. saj je v najvišjih vibracijah, je v stiku s svojo resnico, s svojimi vodniki, angeli.. Takrat se zdravijo vsa njegova telesa. Lahko dobiva uvide, občutenja sreče in brezpogojne ljubezni. Ima občutek spanja, vendar se vsega zaveda.

 1. Lahko nekaj več besed o energetski podpori? Zakaj je potrebno telo energetsko očistiti?

Naše energetsko telo je zapacano z energijami preteklih življenj in tega življenja. Te energije so lahko zelo težke. Ljudje so tudi obremenjeni z družinsko karmo, z lastno karmo in z energijami, ki jih obkrožajo iz okolja. Mnogi so obremenjeni tudi z raznimi prepričanji, kaj lahko in česa ne smejo. To so prepričanja staršev, sosedov, prijateljev. Gre za cel skupek stvari, ki vplivajo na nas. Imela sem že na terapiji otroka, ki je bil ves v nizkih vibracijah, pogovarjal se je z demoni.  S terapijo so mu svečeniki povsem zamenjali vsa energetska telesa in mu dali nova, čista in močnejša. Tak otrok je prišel v zelo karmično družino, polno nizkih vibracij.  In ker je bil izredno čist, se je močno energetsko zapacal. Bil je že na poti na psihiatrijo, saj je izkazoval agresijo, avtoagresijo… Po terapiji tega ni bilo več, niti ne sovražnosti. Samo mir in čistost. Seveda smo z energijami prečistili tudi okolico, se pravi hišo, starše, stare starše.

 1. Kako pravzaprav delujejo te energije na naše telo?

Energije naše telo prečistijo vseh nižjih vibracij, kot so strah, jeza, negotovost,  zamere, ljubosumje… postopoma se začnemo vračati v resnico. V tisto, katero smo poznali že pred mnogimi časi, mnogimi življenji. Gre za čisto vesoljno resnico, na katero smo pozabili v času bivanja na zemlji.

 1. Torej je duhovna higiena ena izmed ključnih dejavnikov za bolj kvalitetno življenje?

Sigurno, saj ko se odločimo, da so okoli nas samo energije, ki so čiste, vse ostalo počasi odide. Najprej se seveda soočimo z vsemi oblikami nižjih vibracij, ki so okoli nas. Tudi črne magije. Ta je še posebej težka za odstranjevati, saj je na zemljo ni poslal bog z namenom okušanja dvojnosti in svobodne odločitve, tako kot ostale oblike nižjih vibracij,  temveč je to delo človeka, njegovih nizkotnih pričakovanj in manipulacij . Pogosto opažam isto sliko. Ljudje z istimi težavami, velikokrat v odnosih s partnerji, imajo na sebi isto magijo. Narejeno s strani nekoga, ki ima pričakovanja glede te osebe. Ti imajo zaradi tega lahko velike težave z zdravjem. Padejo v apatijo, so brez energije, depresivni, se ne morejo čustveno osvoboditi. Pri duhovni higieni gre tudi za to, da se osvobodiš ljudi, ki te namenoma izkoriščajo, se polnijo s tvojo energijo. Tu je naša naloga, da se osvobodimo. Ti ljudje potem dobijo druge ljudi, s katerimi imajo lekcije. Ampak to je potem njihova zgodba in ne več naša.

 1. Je res, da nas bolezen doleti z namenom? Zakaj?

Vsaka stvar se zgodi z namenom.  Vsakič gre za naše prebujanje. Naša duša nam namreč pošilja signale, da naj nekaj spremenimo. Ko zbolimo se začnemo spraševati, kaj delamo narobe. Lahko gre za karmično bolezen, s katero prečistimo naše prednike ali pa naša pretekla življenja. Včasih gre za naše napačno razmišljanje, morda za obsojanje drugih, drugačnih od nas. Vse, česar ne naredimo s sočutjem do vseh vpletenih, se nam na nek način vrne. Z namenom, da ozavestimo in ozdravimo. S tem postajamo vsak dan boljši. Tudi če delamo napake, se ne smemo obsojati. Vedno imamo možnost vse popraviti. Seveda pri sebi. S tem, da se obrnemo sami vase in se vprašamo, kaj lahko izboljšamo pri sebi, kako lahko še več dobrega storimo za svet okoli sebe.  Ko ozaveščamo, se tudi zdravimo. Na vseh nivojih. Zdravi se tako naša duša kot celotno telo.

 1. Kakšen pristop uporabite pri težkih boleznih?

Pri težkih boleznih se najprej vprašam, zakaj je do nje prišlo. Kje so tiste blokade, ki pripeljejo do bolezni. Med terapijo se tako več časa zadržim pri čakrah, v katerih je energetski zapis o tem, kaj vse bomo izkušali na zemlji. Tam je tudi zapis o boleznih, o družinskih karmah, o preteklih življenjih… vedno je neka rdeča nit, ki se pokaže. Vzrok je v bistvu dosti lahko najti, delo pa se šele začne. Zamenjati je potrebno naše vzorce, energetsko prečistiti vsa svetlobna telesa, odstraniti blokade, ki ovirajo našo pot do zdravja. Tu je delo na sebi, terapije in tudi meditacija. Ravno v meditaciji, ko ljudem med vodenjem  dvignem vibracijo in njihova energetska telesa vibrirajo v ljubezni, se jim pokažejo pomembni uvidi. Tam dobijo pomembne vpoglede tudi sami, ne samo jaz. Takrat se jim zgodijo ključni momenti v življenju, ko lahko spremenijo svojo zavest. Začne se ozaveščanje in zdravljenje.

 1. Zanimivo bo prebrati kaj več o energetski podpori pri odvisnikih?

Pri odvisnikih sem opazila to, da imajo v svojih energetskih telesih elementale. Ti so lahko različnih jakosti, od majhnih pa vse do 10 metrov dolgih energetskih kač. Ti elementali vplivajo na odvisnike s tem, da jim ves čas govorijo naj vzamejo substanco. Ni toliko telo tisto, ki zahteva, temveč ta energija. Od svojih vodnikov sem dobila posebna svetlobna orodja, s katerimi jih odstranim. S tem je ogromno narejenega, saj ni več nuje po nečem. Problem pri odvisnikih je tudi ta, da imajo tisti, ki uporabljajo res močne droge popolnoma poškodovana svetlobna telesa. Poškoduje se tudi njihova duša. Imela sem priložnost delati terapijo osebi, ki je bila deset let na heroinu. Njena avra je bila dobesedno požrta.  Vsa povezava z dušo in med svetlobnimi telesi je bila prekinjena. To se pri odvisnikih kaže v tem, da ves čas lažejo. Praktično ne vejo, kaj je resnica in kaj laž. Za njih je vse resnica, za nas najbrž vse laž. Živijo v iluziji, saj je pot do resnice prekinjena.  Škoda za vse, kajti taka duša bo potrebovala ogromno zdravljenja,  mnogo življenj, da bo spet povrnila svoje prvotno stanje.  Glede odvisnikov bi apelirala še na vse, ki delajo z njimi. Poslužujte se energetskega čiščenja.

 1. Delate tudi z živalcami?

Živali so zelo hvaležne, ko jim namenimo kakršno koli pomoč, tudi energetsko. Se takoj odzovejo, začutijo in jo tudi sprejmejo. Pri njih ne deluje ego, zato se tudi takoj ozdravijo. Ne razmišljajo, samo sprejmejo s hvaležnostjo.

 1. Kaj vam predstavlja beseda »hvaležnost«?

Ob tej besedi hvaležnost gre za resnično močne energije, ki nas povežejo s kozmično energijo. Če znamo hvaležnost izraziti res iz srca, nas ta popelje v najčistejše vibracije ljubezni. Tam začutimo mir. Kot bi se po dolgi izgubljenosti končno vrnili domov.

 1. Organizirate tudi tečaje. Kakšne in komu so namenjeni?

Moji tečaji se spišejo sproti, glede na potrebe ljudi. Zelo se prilagodim in jih naredim takrat, ko čutim kaj kdo potrebuje. Ljudi učim o vsem, kar sem sama že ozavestila in vnesla v svoje življenje. Naučim jih delati visoko frekvenčne terapije, povezati se z vodniki, angeli in pokojniki. Moji vodniki mi sproti dajejo orodja, ki jih ljudje lahko vsak dan uporabljajo. Tako imam trenutno na voljo tečaje Zdravljenje s kozmično inteligenco, Zdravljenje preteklih življenj ter Zdravljenje in uravnavanje notranjih energij. Na teh tečajih se dvigne na površje mnogo zastarele in nečiste energije. Vse sproti očistimo in ozavestimo. Dobim veliko sporočil vodnikov, ki vam svetujejo, kako naprej. Sporočila so uporabna in praktična. Vse lahko takoj vnesete v svoje življenje.

 

Mateja, Na krilih angela

Intervju bo objavljen na spletnem portalu Moia.in