TEČAJ KOZMIČNE INTELIGENCE

NAUČITE SE IZVAJATI ENE NAJMOČNEJŠIH TERAPIJ ZA ZDRAVLJENJE SEBE IN LJUDI OKOLI VAS

TOKRAT PONOVNO NA ZGORNJEM OTOKU 10C, RADOVLJICA –PRIJAVA DO PETKA 8.3.2019.

Pričnemo v soboto 9.3.2019 od 9-16 ure in imamo šest sobot, po dogovoru lahko tudi kaj spremenimo. Ravno zato se zainteresirani čim prej prijavite na moj mail : mateja.cejvanovic@gmail.com

Vse se spreminja in še mnogo vsega se lahko spremeni, ker boste vi drugačni… ne bojte se moči, ki jo občutite v sebi, v vas je z namenom, da jo prebudite in oživite.

Danes vam ponujam prav poseben tečaj, ki se je spisal ravno zaradi vas. Za vas, ki se prebujate. Kot pomoč, da se prebudite, da oživite in občutite v sebi moč, ki vam je bila dana že davno. Vsi mi smo prišli na ta čudovit planet s posebnim poslanstvom, ki ga nosimo globoko v sebi. To poslanstvo ni delati v službah za malo denarja. Naše notranje poslanstvo nosi povsem drugo nalogo.

V VAS JE MOČ. Moč, ki se je najbrž niti ne morete zamisliti, ker predstavlja vašo najbolj noro domišljijo. Pa vendar, verjemite, da je vaša moč še veliko močnejša. Da so vaša dejanja lahko v pomoč ljudem, živalim, vsemu svetu.. Prav vsak od vas, ki ga pokliče ta tečaj, je angelsko bitje, ki išče nekoga, da ga prebudi. Vsak nosi v sebi močno znanje, ki presega naš um in zemeljske omejitve. Ko se uspemo dvigniti nad te, na umu osnovane omejitve, je vse mogoče. Zgodijo se čudovite transformacije energij, prebudijo se naši speči potenciali, prebudi se naš notranji ogenj moči. Tečaj sem oblikovala po modulih, tako da v vsakem terminu spoznavamo, preobražamo in zdravimo različne dele nas samih (od naše notranje energije, naše DNK linije, zdravimo energije naših prednikov, preteklih življenj, našega otroštva..). Pri tečaju zdravimo vse te energije, zaradi česar se posledično počutimo bolje, dogajajo se transformacije v naših družinah, naši okolici.. predvsem pa se začne močna sprememba v nas samih.

  1. Modul; PREBUDI SVOJE SRCE ZA LJUBEZEN

Naše srce predstavlja našo notranjo moč. Srce ima svojo inteligenco, ki ima vedno prav. Točno veste, da kadar se odločate na podlagi svojega srca, se nikoli ne zmotite. Vaš notranji občutek je vedno pravilen. Na prvem od mojih modulov bomo prebudili vaše srce za ljubezen. Delali bomo meditacije, za prebujanje srca, povezovali se bomo z energijami vesolja, s kozmično inteligenco. To je vseprisotna energija ljubezni. V tem modulu bomo spoznali, katere so vaše iluzije, katere so vaše notranje rane, kaj je vse potrebno preobraziti. Pričeli bomo s transformacijo energij, preobražali bomo strah v ljubezen. Spoznali boste energijo zdravljenja, ki jo boste vseskozi, skozi druge module nadgrajevali in si s tem dvigali vaše sposobnosti zdravljenja. Spoznali boste tudi, zakaj se iz življenja v življenje vračate v karmični krog in kako iz njega izstopiti. Vaše telo bomo očistili entitet, bitij ki se lepijo na nas in nam energetsko škodujejo ter hkrati lahko negativno vplivajo na naše odločitve. Gre za izredno pomembno čiščenje, po katerem se počutimo osvobojeni negativnih energij in navezav.

  • Modul; (O)ZDRAVI SVOJEGA NOTRANJEGA OTROKA

Naš notranji otrok se je oblikoval med samo nosečnostjo naše mame ter tudi v prvih letih našega življenja. To je najbolj skrit del naše osebnosti, tisti del, ki nam pokaže svojo rano, mi pa ne vemo najbolje, kaj nam ta rana kaže oziroma od kje se je prikradla.. Zdravljenje notranjega otroka je eno najpomembnejših nalog v našem življenju. S tem ko uravnavamo in zdravimo te energije, se naše življenje postavi v povsem drugo realnost. Ravno s tem namenom, se bomo v tem modulu poglobili v našo notranjost, preobrazili energije notranjega otroka in jih ozdravili. Spoznali bomo, da je tudi ta del nas lahko ljubeč in čudovit. Delali bomo na naši notranji ženski in moški energiji, jih uravnavali in zdravili. Zdravili bomo naše DNK-je.

  • Modul; OZAVESTI SVOJE PODZAVESTNE VZORCE IN JIH PREOBRAZI V LJUBEZEN

Ti podzavestni vzorci po navadi izhajajo iz vzorcev naših prednikov, naših družin. Zato bomo tokrat ozaveščali te vzorce in jih preobražali v ljubezen. Zdravili bomo vsa prepričanja, ki izhajajo iz okolij, prekinili bomo pogodbe, ki nam ne služijo več in prelamljali zaobljube, ki nas ovirajo na naši poti. Zdravili bomo DNK linijo naših prednikov in čistili vse kar je karmično v naših primarnih družinah. S tem se bodo izboljšali tudi vsi naši odnosi, tako do staršev, kot do partnerjev, otrok. Ko se zdravimo mi sami, se skupaj z nami zdravi cela dušna skupina in vsi skupaj duhovno rastemo. Marsikatera duša ostane po smrti na zemlji še vedno prisotna v naših domovih, v naši energiji. Zato bomo skupaj pogledali, kdo od pokojnih še ni prešel v svetlobo in jih s pomočjo energije in v prisotnosti angelov pospremili v svetlobo. Včasih se poslovimo tudi od še nerojenih dušic otrok, ko smo doživeli spontani splav. To je vedno zelo lep in čustven trenutek, ko začutimo močno olajšanje in srečo.

  • Modul; SPOZNAJ, SPREJMI IN PREOBRAZI SVOJA PRETEKLA ŽIVLJENJA

Spoznali bomo, da smo najbrž zelo stare duše, ki smo se že mnogokrat reinkarnirale na zemljo. Vsa ta pretekla življenja so nam prinesla ogromno izkušenj, različnih znanj, hkrati pa tudi ogromno strahov iz časov, ko smo bili preganjani zaradi tega, kar smo delali. Naša znanja so skrita globoko v naših srcih in ko preobražamo energije preteklih življenj, jih hkrati prebujamo. S tem dobimo znanja, ki smo jih nekoč že poznali in tudi delovali. Ta znanja ponovno prebudimo in se jih tudi zavedamo. To spoznanje nam prinese ogromno širino zavedanja in neskončen potencial. Začnete se zavedati, da ste nekoč že prebivali v Lemuriji, Atlantidi in v drugih starodavnih mestih, kjer ste že marsikaj doživeli. Lahko veliko lepega, najbrž pa tudi veliko slabega. Bistvo tega zavedanja je, da vse energije preteklih življenj s terapijami preobrazimo v ljubezen. Nazaj prikličemo tudi tiste dele naše duše, ki je lahko nekje odtujena. S tem ponovno dosežemo celovitost, kar nam prinese notranji mir.

  • Modul; PREBUDI SVOJ NOTRANJI POTENCIAL IN SPOZNAJ SVOJE DUŠNO POSLANSTVO

Na tem modulu bomo združili vse, kar smo delali, se povezali z najvišjo silo v vesolju in se prepustili, da nas vodi naša duša in naš višji jaz. Ego bomo pripeljali na najnižjo točko, z namenom, da se predamo vodstvu božanskega. Ko nas vodi duša, se odpremo za svoj najvišji potencial in v našem življenju je resnično vse mogoče. Na prvo mesto stopi naše dušno poslanstvo, to je naloga, zaradi katere smo v tem obdobju prišli na planet Zemlja. Dušno poslanstvo je dosti krat povezano s preteklimi življenji in se nam pokaže hkrati s tem, ko jih odkrivamo. Cela slika življenja se nam pokaže v novi luči, lahko vidimo povsem nov smisel bivanja.

  • Modul; SPOZNAJ NADANGELE IN VNEBOVZETE MOJSTRE

Sproti, skozi vse module, bomo spoznavali naše angele, nadangele in vnebovzete mojstre, ki nam pomagajo tako pri izvajanju terapij, kot v vsakodnevnem življenju. Angeli so ves čas z nami, vsakič ko jih pokličemo so nam v pomoč. Glede na to, da nimajo svobodne volje in nam ne smejo pomagati brez naše prošnje, se bomo posvetili našim nameram in našim prošnjam za pomoč. Z angeli je  naše življenje veliko bolj harmonično. Predamo jim lahko tako vsakodnevne skrbi, kot tudi naše večje življenjske odločitve in spremembe.

Na vsakem modulu bomo izvajali terapije, povezovali se bomo s frekvencami vesolja, s kozmično inteligenco in s kozmičnimi žarki. Te terapije so z vsakim pridobljenim znanjem in poglobljenim delom močnejše in bolj intenzivne. Izvajali jih boste lahko tako na sebi, kot na drugih ljudeh in živalih. Po teh terapijah se zdravijo vsa telesa, naše fizično telo in tudi naša energetska telesa (čustveno, mentalno in duhovno). Ves postopek med terapijo spremljajo in nadzorujejo vaši vodniki, svečeniki in svečenice ter vaš višji jaz. Vse je popolnoma varno in izredno harmonično. Med terapijami dobivamo razna sporočila, tako zase, kot tudi za našo stranko. Te terapije boste lahko uporabljali tudi za razreševanje vsakodnevnih stvari, za razreševanje situacij, pri umirjanju stresnih situacij (tudi otrok), pri manifestaciji.. Delali bomo tudi z nekaterimi angeli in nadangeli, vašimi vodniki ter z vnebovzetimi mojstri, ki jih bomo sproti spoznavali.

Tečaj je zasnovan tako, da se nadaljuje in nadgrajuje. Zaradi tega ga je možno obiskovati le kot celoto. Delali bomo šest vikendov (sobote od 9-16. ure, vmes po želji čas za malico ali kosilo).

Vsi moduli skupaj so na voljo po promocijski ceni 550 €. Možno je plačilo v treh ali petih obrokih.

Torej, če ste pripravljeni, da naredite ključne spremembe v življenju in si ga postavite na povsem nove temelje, z novo energijo, vas vabim, da se mi pridružite.

Z ljubeznijo za vas  

Medea, Na krilih angela