OBDOBJE RIB POMENI  SPIRITUALNO PREBUJENJE

Začelo se je obdobje rib, ki nam vse do 22.3. 2020 prinaša spiritualno prebujenje na kolektivni ravni. Sedaj je čas, ko se zaključuje stara 3D matrika. Vsa že poka in se ruši, s tem pa se rušijo tudi naši  stari vzorci in strahovi povezani s preteklimi življenji. Naše karmične lekcije so pod drobnogledom Saturna – mojstra karme in učenja našega spiritualnega učitelja/mučitelja.

To vse pomeni, da se tudi v tem času soočamo s temi strahovi, s preteklimi vzorci in omejitvami, tudi uroki in mučenji iz preteklih življenj. Od tam imamo praspomin, ki nam te strahove aktivira. In ta spomin je še kako živ, vsaj pri tistih, ki vidimo v pretekla življenja. Saj se še predobro zavedamo, kaj vse se je zaradi padca zavesti v preteklosti dogajalo. Vse vojne, izdaje, trpljenje in preganjanja zdravilcev, svečenic in vseh, ki so kakorkoli širili svetlobo. Vsi smo bili moteči za okolico. Za marsikoga smo tudi še sedaj. V obdobju prebujenja in vstajenja. Zemlja se premika na 4. dimenzijo, od vsakega od nas pa je odvisno ali se bo z njo premaknil tudi sam. To pa pomeni soočiti se s sabo, s svojo notranjo temo in jo presvetliti. Soočiti se s tem, da smo v obdobju teme tudi sami padli vanjo in se ji predali. Sedaj to temo predamo univerzumu in se pomirimo z njo. Z ljubeznijo, predajo, sprejemanjem, sočutjem, odpuščanjem in modrostjo.  

Prav obdobje Rib nam vsako leto prinaša modrosti in prebujenja. Letos še posebej močno. Saj je v retrogradni fazi tudi Merkur, ki upočasni naša delovanja. S tem pa lahko pogledamo zelo natančno v naš način dela, v misli in občutke. V vsem s čimer se bomo še soočili, nam bo v prihodnje prineslo olajšanje in nove priložnosti. Predvsem pa se bo v vsakem od vas prebudila nova iskra, ki se ji reče zavedanje. Prebudila se bo za vaše višje zavedanje vsega, kar je.

Prebuja pa se tudi povezovanje vseh, ki delamo za svetlobo. Naj se okrepi naša moč svetlobe. Naj ljubezen združi ljudi v svetlobi in miru. In naj svetlobni ljudje pogumno stojimo za svojim delom – BOJEVNIKI LUČI.