5.4.2020 VELIKA MEDITACIJA ZA ZDRAVLJENJE IN ČIŠČENJE ZEMLJE

Gre za pomembno zmago svetlobe in vseh svetlobnih bojevnikov nad temo.
Včeraj sem dobila sporočila mojih vodnikov in Arcturiancev, naj s svojimi svetlobnimi bojevniki zaščitimo vse, ki bomo meditirali za zdravljenje in čiščenje Zemlje. Da se temni svečeniki nameravajo priklopiti na energijo ljudi, ki bodo meditirali na globalni ravni. Dobimo tudi navodila, naj jih ustavimo. In ustavili smo jih vsi skupaj. MOČ SVETLOBE je bila enostavno rušilna. Gre za pomembno zmago svetlobe in vseh svetlobnih bojevnikov nad temo.
V imenu svetlobe sem dala namero: » Vsi portali preko katerih je tema dostopala do orodij svetlobe naj se preobrazijo in dvignejo na 8 vibracijsko stopnjo. Vse rane v ljudeh in na njih naj postanejo nevidne za bitja teme. Jaz, v imenu Kraljice Svetlobe Atlantide, kličem vsa bitja svetlobe, Mojstre svetlobe, Stvarnika, Belo bratovščino, naj v mojem imenu in v imenu svetlobnih bojevnikov, preprečijo temi vsakršno manipulacijo, udor ali urok.. ZAHTEVAM, da se njih in njihova dejanja pripelje pred Božje razsodišče. Tako je in tako bo.« 
Vso noč sem spremljala svetlobna bitja, kako prihajajo iz vseh dimenzij prostora in časa, iz svetlobnih Univerzumov, iz dimenzij izven prostora in časa..Prihajali so Mojstri svetlobe, Arcturianci, angeli in nadangeli, bitja luči in pomagali odmikati temo od svetlobe. NAREDIL SE JE REZ – rez med svetlobo in manipulacijami. Vsi, ki so v tem življenju delali za temo, bodo prepeljani pred Božje sodišče še letos. Njih in njihova dejanja dajemo BOGINJI JUSTICIJI. Za dejanja iz preteklih življenj jim bo odpuščeno, če so v tem življenju to poskušali popraviti in poplačati. Če jih je tema spet odnesla, zaradi pohlepa, arogance, denarja in moči, pa bodo za svoja dejanja odgovarjali.
ČAS MILOSTI SE JE DOKONČNO ZAKLJUČIL IN PRIŠEL JE ČAS RESNICE! Zaščita za bojevnike luči, in vse, ki si želijo svetlobo, je bila narejena. Čas je, da tisti, ki ne želijo, da svetloba zavlada Zemlji, le to zapustijo. Zemlja to želi, vendar zaradi lastne karmične izkušnje tega ne more odrediti. Lahko pa to storim jaz, prav tako tudi ti, ki to bereš, lahko to storimo v njenem imenu. Naša namera za Mati Zemljo.
Vsi virusi, vse bolezni, vse je bilo podprto z uroki in magijo temnih magov. Ta magija je bila zelo močna, prefinjena. Ogromna moč in manipulacija je bila potrebna, prav tako je bil potreben dostop do 7. Vibracijske stopnje. Tam so bili uroki narejeni. In da nekdo to lahko naredi, potrebuje zagon, to pa mu nudi masa ljudi. In ravno zato so masovne meditacije tako privlačne za temne mage. Tam dobijo orodja svetlobe in z manipulacijo lahko iz nje naredijo uroke, viruse, bolezni, poplave, aktivirajo vulkane in potrese… Vsaj do sedaj so lahko. Manipulacije teme so bile zelo prikrite. Največ se jih je dogajalo na višjih čakrah od 9 – 12. Tam dejansko sam nisi mogel ali znal ugotoviti, da se ti nekaj dogaja, da ti odteka energija. Lahko te je veliko bolela glava, lahko se je dogajala aritmija, vrtoglavica.. Večina vdorov v naše čakre se je zgodilo že v času Atlantide, ko so nam z razno tehnologijo v naše čakre nameščali aparature, antene, prevodnike energij, energetske kače in ostala bitja teme. Skoraj vsak od nas je imel kaj od tega, ali pa vse, v svojem energetskem telesu. Te stvari so povzročale, da ko ste sami dvigovali energijo, ste hkrati del svoje energije namenili tistemu, ki vam je te aparature vstavil. Sedaj je čas, da vsak počisti svoje čakre in si povrne izgubljeno energijo. S tem se osvobodi vsakršnih manipulacij in izgube energij. 
Vendar pa je ta moč manipulacije sedaj odvzeta. Zahtevali smo, v imenu osvobajanja človeštva, da se vsem odvzame moč manipulacije nad ljudmi. 
Čas je, da svetloba v polnosti razpre krila in se razširi po svetu. Čas je za RESNICO. Milosti ni več, je samo še tisto, kar si! Svetloba ali tema. Časa za izbiro je bilo dovolj, vsaj zadnjih dvajset let. Sedaj tega časa ni več na Zemlji. In prav je tako. 
Sedaj je čas BOGINJE JUSTICIJE in BOŽANSKEGA PRAVA. Če je vaše srce čisto, naj vas nič ne skrbi. Tresejo pa se jim tla pod nogami – vsem, ki so vodili človeštvo s pomočjo teme, temnih svečenikov in magov in s pomočjo njihovega znanja delanja urokov in manipulacij ljudi ter zapiranja znanja svetlobnim bojevnikom. In naj se jim tresejo in zatresejo. RESNICA IN PRAVICA sta na pohodu. Nihče ju več ne ustavi. In nikogar ne bosta izpustili, prav vse nas bosta obiskali. 
Zato ostanite v svetlobi, Celestia