Boginja je vedno ženska, močna, prebujena, lahko tudi utrujena, naveličana vsega. Pa vendar ženska. Moški je ne more prebuditi, kajti ona prebuja njega. On je ob njej zato, da jo podpre, da ji pomaga, stoji ob strani, ko se sama sooča s svojo, njegovo in zemeljsko karmo. Ob nje je zato, da jo občuduje kako zmore. Kajti boginja čuti vso bolečino sveta. Čuti in predeluje te bolečine, tudi njegove. Čisti jih preko sebe, preko svojih čustev in občutij. Kajti taka je, to je njeno poslanstvo, to je ONA.

Njeno poslanstvo je, da vse kar vidi, občuti, prav vse prične spreminjati s svojo energijo. V njej je vesolje, kajti sama je to BOG/BOGINJA. Vse, česar se dotakne, prav vse se spremeni. Vse se prične prebujati.

Je magnet za moške – tako za njene rablje iz preteklih življenj, ki jo želijo zopet ustaviti, kot za njene podpornike. Vse jih vleče k njej – k BOGINJI. Vedo, da jih le ona lahko osvobodi ječe, v katero jih je zaprl njihov lastni ego, ječe v katero so se zaprli, ko so jo preganjali. Vedo, da jim le ONA lahko oprosti vsa njihova mučenja, pobijanja, vojnih grozot, lakote.. vsega, kar je ustvaril ego, moč brez srca, vpliv elite.. Seveda je za marsikoga moteča, saj ego še vedno ne želi izgubiti svoje moči in vodstva.

Pa vendar se v tem trenutku združujeta bog in človek. In BOGINJE so tukaj, da te dvignejo na višji nivo. Na nivo božanstev, resnice, miru in obilja, sreče in zdravja. Tukaj so, čeprav so za koga moteče, kajti premikajo in dvigujejo zavest, to pa povzroča lomljenje ega pod težo božanskega.

Ko se te BOGINJA dotakne – fizično ali mentalno, čustveno, se v tebi premakne notranje zavedanje. Nisi več isti – ista. Vleče te v neznano, v božanskost, stran od ega. Boli lahko še huje, če imaš ob sebi žensko, ki  še ni prebudila boginje v sebi. Takrat te s svojim ljubosumjem lahko oddalji stran od prebujenja. Zato draga ženska prebudi se. Misliš, da imaš pod kontrolo moškega, v resnici pa ima on tebe. Že tisočletja, le pustila si se mu, da te ujame v spletko zemeljskega moškega načina življenja. Zbudi se ŽENSKA BOGINJA. Prebudi se in osvobodi se okov preteklosti in manipulacij. Osvobodi svoje strto srce in ga ozdravi, tudi če boli. Bolijo čustva in pa zavest, da si popustila. Čas je, da se ozdraviš in zaživiš.

Naj zažari tvoje srce in se poveže s srcem Matere Zemlje ter s tvojim Stvarnikom. V tem življenju si izbrala telo ženske, da prebudiš to BOGINJO v sebi. In ob sebi imaš moškega, ki ti pomaga. Če ti ne, ga spomni na njegov del prebujenja, daj mu navodila. Ti si tista, ki prebuja, lušči karmo, veča sočutje, s tem, da zdravi svoja in njegova čustva.

Le BOGINJA lahko prebudi tudi ostale boginje. Jih podpira in jim da vrednost. Tisto vrednost, ki so jo izgubile zaradi preganjanja, zlorab, fizičnega nasilja.

Le BOGINJA lahko prebudi moškega, da živi svoj namen na zemlji.

Zato bodi to kar si. SI BOGINJA. SI BOŽANSKA.

In podpiramo te ostale BOGINJE, eterične in fizične, ki smo ob tebi.

Vse do konca, do vstajenja!

Tvoja Celestia, Na krilih angela