IZ DNEVNIKA LIGHTWORKERYA 3. del

Nekoč mi je ena oseba rekla, naj ne brskam po energijah in naj raje pazim, da me ne bo preveč odneslo. Odneslo kam? Pa vam povem, da me je. Odneslo me je v odkrivanje neodkritih resnic, neodkritih delov sebe, zakonov vesolja, v odkrivanje čudovitih bitij svetlobe. In bolj ko me je odnašalo, več se mi je odkrilo. O sebi, o resnici, o tisti zamolčani, ujeti, zmanipulirani resnici, o vsem kar je.

In odkrila sem seveda bitja teme. Tista bitja, ki so nas ujela tukaj na zemlji. Seveda sem jih odkrila šele, ko sem s svojimi močmi lahko to sprejela. Odkrivala sem tudi bitja, nekoč rojena iz svetlobe, ki so bila na zemlji ujeta ravno tako, kot celotno človeštvo. Bitja, ki v tem trenutku potrebujejo našo ljubezen in popolno sprejemanje, da bodo lahko spet zaživeli v svetlobi. Vilinski svet, zmaji, pozitivni reptili.. ja prav ste prebrali, pozitivni so tukaj za nas, da nas čuvajo, da čuvajo našo dušo pred njihovimi temnimi sorodnimi bitji. In ko tudi vi odkrivate te resnice, vas ravno tako kot mene, lahko odnese med čudovita bitja svetlobe. Ogromno jih je okoli nas, za nas, kot pomoč na naši poti v svobodo.

Nikoli mi ni bilo žal, da me je odneslo, kajti odkrila sem magični in čudovit svet. Poln ljubezni in najčudovitejših bitij svetlobe. Poln eteričnih svetlobnih vodnikov, angelov, nadangelov, mogočnih Serafinov, Thronov, Arcturijskih bojevnikov, Boginj, bojevnikov luči, zlatih in srebrnih angelov stvarnikove vojske..

In še vedno me odnaša. Vsak dan odkrijem kaj novega, pomembnega za naše nadaljnje delo. Kaj, kar nam pomaga, da se dvigamo nad iluzije ujetosti, nad spletke preteklih življenj, nad karmo, magijo, umetno inteligenco.. vsak dan kaj novega in skoraj ni dneva, da bi lahko počivala in samo bila. Kajti ta svet nas rabi. Vsakega prebujenega lightworkerya. In zato se vsak dan zahvalim za vsakega od vas. Tudi sebi.

In hvala Bogu, da me je odneslo. Čim dlje, čim višje. Kajti to pomeni, da sem naredila svoje poslanstvo in izpolnila nalogo bojevnice luči. Nalogo, za katero sem se odločila, ko sem prišla na ta čudovit planet. Še bom delala, upam da z manj boji in več harmonije. In čas bo, da me odnese še drugam v svet, odkrivati nove kraje in spoznavati nove ljudi. Veselim se tega obdobja. Kajti vem, da je do tukaj vse narejeno. Lahko rečem, da z odliko. Tako pravijo tudi vodniki.

Osvobajala sem duše – na tisoče, milijone duš, ujetih s strani temnih sil. Kam vse so me klicale, kje vse so bile ujete. Na ujetih planetih, v črnih luknjah, časovnih zankah – povsod sem jih iskala, jih osvobajala in jih vodila domov. V svetlobo duše. To je bila moja prva naloga. Da vodim duše nazaj v svobodo – za večno. In so tam, v energiji večnosti.

In potem se zgodi slab dan, kajti tema pritiska na naš mentalni nivo, na naše še ne osvobojene elementale. Tiste, ki so izgubili svetlobo, skupaj z nami. Ko smo padli v stanje brez višje zavesti. In v tistih dneh se sprašujem, ali sem sploh kaj naredila, ali je vse skupaj zgolj iluzija?

In potem ta zapis mojih vodnikov. Oni vidijo vrednost tega, kar je narejeno tudi z moje strani. Vidijo rezultate, vidijo svobodne duše, čiste portale preko katerih se lahko spustijo bitja svetlobe. Vidijo osvobojene ključe do svetlobnih orodij, tistih izgubljenih v temi. Vidijo napredek, ki ga mi včasih ne zaznamo. Kajti gledamo iz globoke dualnosti tretje dimenzije. In zato se tudi vam včasih zdi, da niste še nič naredili. In povem vam, kaj vam govorijo vodniki. Da ste naredili ogromno. Vsak zase ve koliko je naredil, če pogleda iskreno v svoje srce in sliši glas vodnikov.

Povem vam, da smo naredili ogromen preskok v zavesti, energiji, svobodi. In zase lahko rečem, da sem lahko srečna. Končno mirna v svoji resnici. 

In naj bo danes dan, da tudi vsi vi sebi daste vrednost. Da si poveste tisto, kar vam govorijo vodniki. Da ste svoje delo opravili z odliko. Kljub teži, bolečinam, obsojanju vseh ostalih, kljub izgubam.. Sprejmite sebe takega kot ste. In presvetlite vse tisto, za kar mislite da še potrebuje vašo ljubezen. Sprejmite sence v svoje dlani in jih položite na srce. Ter dovolite, da se presvetlijo. Že danes.

Ostanite v svetlobi, Mateja Čejvanovič