Izkušnje, ki so me zbrusile…

Zjutraj se zbudim, z občutkom, da so me vso noč preganjale temne sile. Jaz kot bojevnica luči se z njimi borim, rešujem nekoga v podzemnih tunelih. Zbudim se utrujena, bolijo me mišice, kot da vso noč telovadim. Pogledam se v ogledalo, o moj bog, kdo me gleda iz njega. Pa saj to nisem jaz ampak ostarela in zgarana ženska. Iz katerega življenja?

Na hitro se stuširam, naredim par vaj za mišice, spijem kavo, lahek zajtrk in že me čakajo terapije. Pred človekom se trudim, da ne kažem utrujenosti. Prišel je z namenom, da mu pomagam. Vidim v njegova pretekla življenja, vidim njegovo karmo, demone, duše pokojnih družinskih članov, ki še niso v svetlobi. Vidim zapacane energije okoli njegove hiše, doma.. vidim urok, ki so mu ga naredili. Vidim.. in ker vidim, tudi čutim, čistim, zdravim. Čez mene gre čiščenje, tako pač delujemo svetlobni bojevniki. Mnogo nesnage se čisti preko nas, naših občutkov, avre.. Tako smo se učili na mnogih vnebovzetih planetih, že dolgo preden smo prišli reševati ta planet Zemljo.

Utrujena sem, vendar imam pred seboj le en fokus. Deluj in pomagaj. Vsak dan izberem svetlobo. Ne oziraj se na druge, na nikogar, ki te ruši. Ampak je težko. Sile teme ne delujejo samo name, nate, delujejo na vso družino. Zvečer me spet gledajo iz neba, oči naravnost iz teme. Ojoj, kaj smo spet aktivirali, v kaj smo trčili. Katerega zlodja smo zopet potegnili za rep. In seveda spet čistiš, delaš zaščite, visoke, diamantne, kristalne.. Mihael mi stoji ob strani. Oba z mečem in za nama tisočeri svetlobni angeli. In se boriva, če je treba celo noč. Prosim za zaščito vseh, ki mi nekaj pomenijo. Vseh mojih tečajnikov, družine, okolice..vseh, ki me berete. Prosim in dajem namero, naj mi pokažejo, s čim se borim, kaj smo spet presvetlili. In vsak dan je kaj drugega. Enkrat ščitimo vojake, ki osvobajajo ljudi iz ujetništva. Enkrat čistimo zemeljsko karmo, vojne, ujete duše še iz časa vojn. Zadnje čase celo ujete duše v črnih luknjah, v časovnih zankah..vse delo reptilskih temnih sil.

Tokrat so bili satanisti. Kaj so se šli na tem koncu, v tem času, prepustim vam. Enkrat vam napišem o tem. Danes še ne. Ampak bilo je grozljivo, boleče, tudi za njih. Kajti božji meč je močan, veliko bolj kot katerakoli manipulacija teme in njen poizkus vladnja. Vsak poizkus jih vodi v zanko, v njihovo lastno. In ujamejo se vanjo. In ni več utrujenost tista, ki mi vlada. Je MOČ, HVALEŽNOST, PONOS.. Da sem to, kar sem. Da sem uspela prebuditi to moč in jo uporabiti. V dobro vseh, v čiščenje zemlje, osvobajanje duš, odstranjevanje karme, urokov.. tudi če so kdaj premočni zame, se trudim, raziskujem, se potapljam v temo. Vse dokler je ne izbezam ven. In jo predam Stvarniku, angelom, Mihaelovi vojski. Da skupaj zmagamo in gremo skupaj s tabo po poti svetlobe.

Kajti kamor grem jaz, greš tudi ti. Skupaj smo v tem in skupaj rastemo. In ko zvečer zaspim, sem ponosna sama nase. In tokrat upam, da me sile teme pustijo pri miru. Vsaj en dan, da se lahko naspim. Kajti jutri je nov dan in vesolje poskrbi za nove dogodivščine. Ja res je, dolgčas mi pa ni.

Imej lep dan. In vedi, da te čuvamo. Vsi angeli tega sveta, tudi fizični.

Mateja Čejvanovič