IZ DNEVNIKA LIGHTWORKERYA – 2. del

Kateri planet me danes drži ujeto, a je Saturn, Jupiter, Uran, a je mogoče Mars? Pogledam, kje v rojstni karti jih imam in kaj mi prinašajo. Super, prav vse, preteklost v sedanjost,  prihodnost le če boš dobro vse zaključila. Nič še nagrad, nobenih bonusov, trdo delo. O moj bog, pa še prazna luna, ta mesec dvakrat polna. A ne bi bilo boljše, da sploh ne bi brskala, boljše da sploh ne vem kaj se dogaja na planetarni ravni. Ampak jaz želim vedet, želim brskat kajti iščem resnico. Tudi če boli. Ker resnica boli. Ampak tudi osvobaja. In si rečem grem pa danes malo med »navadne« ljudi, da se sprostim. Že v banki mi pomeri vročino, povsod maske, ljudje v strahu.  In potem vidim, da njih šele šejka, njim se šele dogaja, o moj bog. Pa saj je logično, kaj jih ne bo. Če mene, ki vem za kaj se gre in si znam celo pomagat. Kako bodo šele oni. In spet pomagam, svetujem, zdravim, čistim. Ja najboljše, da se danes kar odmaknem od vsega, od ljudi in od sveta. In grem v svoj svet, meditacijo, terapijo, iskat rešitve in pisat.  Zase, zate…ker to sem in to prinašam vsem.

Marsikdo ne ve, da so sile teme, ki so pred skoraj pol milijona let zasedle ta naš prostor, tako galaksijo, kot celoten del našega vesolja, vodile naša življenja vse do danes. Ujele so nas, kot sužnje za svoje potrebe. Nas prisilile v neprestane reinkarnacije in nam odvzemale našo svetlobo. Kot duše smo prišli na zemljo iz vsaj 7-9 dimenzije bivanja. In ko so nas bitja teme ujele, so nas prisilile v življenje na tretji dimenziji. S tem, da so na nas usmerjali neverjetne temne energije, uroke, manipulacije uma, zaprli so vse zgornje čakre, zaprli vseh 12 DNK-jev.. In bivanje, kakršnega poznamo sedaj, si nismo izbrali sami. V to so nas prisilila bitja teme. Za nas je bilo namenjeno bivanje v harmoniji, v ljubezni, sočutju, sožitju, v popolnem obilju in zdravju. Ja, vse bolezni so delo temnih sil. Že iz zelo daljne preteklosti.

In sedaj, ko se vračamo nazaj v stanje pred tisoče let, se tega spominjamo. Kajti spet lahko vidimo. Vidimo manipulacije, prisile, nasilno ohranjanje bolezni. Ampak če pogledaš iz srca, vidiš da bolezni izginjajo. Ni jih več, razen v medijih. Če greš še globlje v srce in ga znaš povezati s svojim umom, vidiš da si v redu.  V svoji notranjosti si super, kajti prebuja se ti tvoja zavest. In ta te vodi naprej. V čudovito novo dobo vstajenja za ves planet in za vsa živa bitja.

In če gremo spet k planetom. Ja postavitve so grozne, ampak a ste sigurni, da na te postavitve ni imela vpliv neka mračna energija. Po celotni poti vstajenja, po celotni poti zemlje nazaj v razsvetljenje so nam nastavili temna gnezda. Ta gnezda so polna raznoraznih manipulacij. Nekatera so kot črne luknje, v katere so se ujeli ljudje, skupaj z dušami. Nekje so težke manipulacije uma, uroki narejeni s strani najtemnejših magov, v nekaterih so bitja, ki nas dobesedno napadejo. Ja vse to se skriva za planeti. In ni vse vaša tema tista, ki jo je treba presvetliti. Večinoma je to tema, ki so nam jo nastavila ta bitja. Zakaj?  Zato ,da se nikoli ne bi mogli rešiti iz te zanke.  Ampak, a vam povem dobro novico. Iz te zanke smo se že rešili. Vsi lightworkerji, vsi ki meditirate, delate na sebi, se prebujate in iščete resnico. Vsi ste del teh rešitev. Čeprav so zanke nemogoče, skoraj genialne. Pa smo jih vse po vrsti razkrinkali. Eno za drugo. In sedaj je čas, da nič več nima vpliva na nikogar od nas.

In upam, da te v tem času ne doseže nobena temna energija, ki se lušči. Ne Saturnova, Jupitrova, Marsova, Lunina..  ti samo spuščaj preteklost, odpuščaj sebi in drugim, srce dvigaj v vibracijo sočutja in ljubezni. In vse bo v redu. Je že.  Tudi če tega še ne želijo priznati, zmaga svetlobe je tu.

Zate, zame, za vse. Le za bitja teme prihaja konec. Je že. Zaupaj in upaj, da je vse lepo že pred vrati. Ni še pozvonilo, kajti ko bo, boš presenečen/a. Tako lepo bo. Vse obilje te že čaka, brez bolezni, brez strahu, brez manipulacij. Le še svoje programe preteklosti odlušči in sprejmi vse to, kar te čaka. Brez strahu se spomni, kdo si. Si božanski, božanska. Si božji otrok in vračaš se nazaj v to stanje. In nihče te ne bo obsojal, da si se pustil/a ujeti v brezno teme. Prav nihče te ne bo obsojal. Vsi te že težko pričakujejo, da te stisnejo v svoj objem. Objem novega, svetlega življenja.

Zato se ti splača ostati v svetlobi, tudi te dni, ki so težki. Predvsem zato.

Mateja Čejvanovič