Danes se zgodi ena najpomembnejših planetarnih povezav imenovana Corona eklipsa, ko se Sonce, Luna, Merkur in Zemlja vsi poravnajo z veliko Piramido, Stonehengem in mnogimi drugimi svetimi kraji Zemlje.

In rekli boste, da se ta dogodek imenuje po virusu. Najbrž ne, kajti napovedali so jo že starodavni Mayi v svojem koledarju. Majevski koledar piše drugačne letnice, kot so trenutno prisotne na zemlji. Po njihovih izračunih smo namreč 9.11. letos prišli šele v leto 2013. Po njihovem smo torej celotno leto 2020 do 9.11. bili v letu 2012.

Kar se meni popolnoma poklopi z napovedmi Lemurijskih mojstrov v Telosu. Ti napovedujejo vstajenje Zemlje in njen prehod v višje dimenzije v letu 2012. In zakaj smo 8 let naprej? Zaradi papeža Gregorija (1582), ki je uvedel Gregorijanski koledar, imenovan po njem. Morda ravno z namenom, da nas vse odvede stran od resnice. In resnica je, da so letošnji datumi v decembru najpomembnejši v našem celotnem življenju. Pomagajo nam namreč pri prehodu v novo dobo, ki prinaša mir in harmonijo. In pravijo, da kdor razpolaga s tvojim časom, razpolaga s tvojim umom. Torej nam po Zakonu časa, kot celotnemu svetovnemu Umu vlada Vatikan z Gregorijanskim koledarjem. Ne obsojam, samo navajam dejstva. 

In kaj se bo po Mayevskih napovedih zgodilo 14.12. letos, se pravi danes. Predvsem se bodo odklenili naši ujeti Umi. Kajti vsi ti sveti kraji, piramide, kamniti krogi.. vse to je delo civilizacij, ki nas želijo prebuditi. Morda so to starodavne civilizacije ali pa prihajajo celo iz naše prihodnosti. In tukaj so za nas, da nam pomagajo. Kajti čas je, da vstanemo. Da se zbudimo v zavedanju, da smo bili na Zemlji ujetniki časa in prostora. Ujetniki v matrike vseh tistih, ki so želeli, da smo njihovi sužnji, ki jim pomagajo ustvarjati bogastvo za njihove potrebe.

In kaj ima Korona virus s Corona eklipso. Najbrž so ga poimenovali tako ravno z namenom, da v nas zbudi strah. Ko si v strahu si namreč daleč od resnice. In ko ti neko ime pomeni slabo izkušnjo, jo tvoj Um poveže z vsemi podobnimi imeni. Se pravi Corona eklipsa je za nas slaba, kajti virus Korona nas pobija. V bistvu pa je to najbrž najlepša in največja stvar, ki se ti bo zgodila v tem življenju. Kajti s to povezavo se boš lahko uglasil – a z nebesi, s Stvarnikom, Kreatorjem tvoje duše. Končno bomo spet povezani v eno. Z vsem, kar je zgoraj. In to prinesli na Zemljo. Vsi, ne le peščica prebujenih. In na kaj nas je virus vse leto pripravljal. Na to, da smo doma, da gremo v sebe, da se začutimo, da začnemo razmišljati drugače. In da dopustimo še drugo možnost. Ta pa je, da smo bili morda na Zemlji ujeti v času in naučeni živeti v laži. To so nas naučili. In kar ti nekdo neprestano ponavlja, tudi če je laž, s časoma postane tvoja resnica.

In verjemite, da resnica, ki so nas jo učili zadnjih dva tisoč let je večinoma laž. Seveda je za vse nas postala resnica. Lažna resnica, ki pa se sedaj s Corono umika pravi BOŽANSKI RESNICI. Tisti eni in edini. Brez manipulacij, brez laži in ujetosti v prostor in čas. Zemljine časovne linije se bodo s časoma raztopile. Prav tako iluzija prostora. Vse se bo spremenilo in osvobojeni bomo matrik, ki so ustvarjale te iluzije. Marsikomu to predstavlja nelagodje, kajti navadili smo se živeti v matriki. Naučili smo se delati tako, kot so nam rekli nadrejeni. Sedaj pa prihaja čas, ko se moraš znajti sam. O tem, kako boš živel do tega kako boš razmišljal. Kajti laži prihajajo na plano, s tem pa tudi vsa nesnaga sistemov, korupcije in manipulacije. Noben sistem več ne deluje, otroci se šolajo doma, k zdravniku greš lahko samo če si zdrav, vrtci ne delujejo, javni prevoz tudi ne… Praktično vsi sistemi so porušeni. In prav je tako, kajti postavili se bodo novi. Takoj po Coroni eklipsi in Korona virusu. Seveda se pod imenom virusa dogajajo še druge stvari, osvobajanje otrok iz pedofilskih organizacij, čiščenje področij teme, osvobajanje od temnih sil… Vse v naše skupno in najvišje dobro.

Rekli boste, da ljudje umirajo za virusom. Seveda umirajo, ampak le zato, ker jim ni uspelo dvigniti svojo vibracijo. Odhajajo, ker si tako želi njihova duša. Zavedajo se, da bo za njih nova doba drugje, ne na Zemlji. Vsi simptomi virusa so v bistvu simptomi dviga vibracije. Pripravljamo se na vzpon v višje dimenzije, kjer ne bo več matrik tretje dimenzije. Zato moramo spustiti vsa bremena preteklosti, vse rane, čustva. In to  boli, bolj kot virus. V prihodnje bo drugače, za marsikoga nepredstavljivo. Povsem pa novo in nekaterim poznano še iz časa Lemurije in Zlate Atlantide.  

Kar vam svetujem za danes 14.12. in vse dni do 21.12. je, da se obrnete vase. Da če začutite nemir, ga spremenite v notranji mir. Če vas je strah ga objemite z ljubeznijo. In če imate višek energije jo izkoristite v dobro. Storite nekaj dobrega za sebe, za soljudi in za Zemljo. Potrebuje vas tako kot vsakega prebujenega božanskega posameznika. Takega, ki zna poiskati svojo resnico in živeti v božanski povezanosti v ENO.

Vsi prehajamo  v to energijo enosti, ki nas bo povezala v en božanski um. O tem je govoril Nikola Tesla in s Corona eklipso bo še bližje vsem nam. Vsi smo eno z vsem. In ko to doživiš se odpreš za nove možnosti. Tiste, za katere so te učili, da so nemogoče. In v naslednjih nekaj tednih, mesecih in letih bo vse, kar se nam je nekoč zdelo nemogoče, postalo mogoče. Vse in še več. Ne moremo si vsega še dobro predstavljati. Bili smo pregloboko v manipulaciji.

Sprejmite te spremembe, ne se jim več upirati. Z upiranjem zgolj trpiš bolečine. Prepusti se zlati reki, ki te pelje v zlato dobo. Z zaupanjem sprejmi ta val in naj te vodi čim dlje v novo zavedanje. Lepo bo.

Mateja Čejvanovič, Kozmični portal Celestia