DUHOVNA IN ENERGETSKA PODPORA PRI ZDRAVLJENJU TEŽKIH BOLEZNI

Nudim vam energetsko in duhovno podporo ob zdravljenju težkih bolezni. Ob zdravljenju bolezni se marsikdo sprašuje, zakaj je do bolezni sploh prišlo, zakaj se je pojavila. V vsakem primeru gre za podrto energetsko stanje, ki ga je potrebno zdraviti. V večini primerov se z boleznijo začnemo boriti, saj je na nek način naš sovražnik. Pa vendar smo vse bolezni v življenju sami ustvarili, torej se vprašajmo, kaj nam določeno bolezensko stanje želi sporočiti, kaj ne delamo prav, kje smo v neravnovesju.. S  terapijami LLH in kozmično inteligenco pa se ponovno vzpostavi energetsko ravnovesje, ki vaše telo spodbudi k zdravljenju. Vaše telo gre namreč v komunikacijo z višjo zavestjo, z vašo dušo. Na ta način se dvigne vibracija in telo se začne samo od sebe zdraviti.

Od kje bolezen  izvira, kje iskati izvor bolezni. Ponavadi je pri samem izvoru tudi rešitev. Moja izkušnja je, da smo se vsi na en način borili proti raku, nihče pa ni pomislil, da je tudi bolezen del nas, da smo to mi, da je to naša kreacija. Od kje potem izvira ta bolezen? S čim smo si jo zaslužili? S čim smo si jo priklicali? Kje dejansko iskati izvor katerekoli bolezni, ki si jo prikličemo v naše življenje.  Dejansko smo za vse bolezni odgovorni sami. So odraz naših čustev, našega odzivanja na zunanji svet. Rak velikokrat lahko izvira iz naše zamere do staršev, do partnerjev… Gre za zelo globoke zamere oziroma čustva, tako globoke, da jih niti sami ne moremo zaznati. Na zavestni ravni si jih nikakor ne moremo predstavljati. Potrebno je pogledati globoko vase. Potrebno je veliko meditacije, sproščanja, globoke predanosti višjim sferam, višji zavesti, lahko rečete tudi Bogu. Kajti tam je vsa resnica naše bolezni, naših čustev, našega bistva  in s tem tudi bistva naše bolezni. Vedno je nek namen, tako ima tudi bolezen višji namen. In vprašajmo se, kaj je namen naše bolezni.. kaj je namen tega, da zboli nekdo, ki nam je blizu, ki nam pomeni vse… je to namen naše duše, da se uči lekcij ali pa je namen, da druge nauči nečesa…. Bolezen je z namenom, da se duhovno prebudimo, da delamo tisto, kar je naše življenjsko poslanstvo.   Jaz se ob smrti moža nisem opirala na zunanji svet, temveč se mi je prvič res prikazala moja notranja moč. Vem tudi, da sva si to bolezen, kot skupno izkušnjo  izbrala že veliko pred najinim rojstvom. In ta zgodba bo mogoče navdih za koga, ki išče pomoč v tem času, ki išče rešitve tako zase, kot tudi za svoje drage.

  1. DUHOVNA IN ENERGETSKA PODPORA PRI ZDRAVLJENJU TEŽKIH IN NEOZDRAVLJIVIH BOLEZNI
  • Pri zdravljenju hude bolezni se mora bolnik obvezno obrniti navznoter, kajti rešitev je v njem ne zunaj njega. Vse bolezni se ozdravijo v nas, ne z zunanjimi vplivi..
  • Nudenje dodatne energetske podpore z Lemurian Light Healingi in kozmično inteligenco..
  • Pri vseh bolnikih je nujno tudi iskanje vzroka, zakaj ne gre na bolje, kaj je razlog za bolezen (katera čustva, karma, pretekla življenja..)
  • Pri zdravljenju je nujno tudi močno energetsko čiščenje in rezanje karmičnih vezi…

 

KAJ LAHKO PRIDOBITE Z MOJO STORITVIJO:

čiščenje energetskih teles,

odstranjevanje negativnih elementalov iz vaših energetskih teles,

podporo pri zdravljenju,

zdravljenje čustvenega telesa in s tem tudi vseh ostalih teles,

zdravljenje notranjega otroka,

energetska osvoboditev od okolice, partnerjev, družine, z rezanjem eteričnih vezi.

 

MOJE TEHNIKE ZNANJA:

LEMURIAN LIGHT HEALING

KOZMIČNA INTELIGENCA

RADIESTEZIJA 

INTUITIVNI VPOGLED V ENERGETSKI SISTEM

KOMUNIKACIJA Z VODNIKI IN POKOJNIKI

PREBERITE SI NAŠ BLOG

Vabljeni k ogledu naših prispevkov v blogu.

CORONA EKLIPSA 14.12.2020

Danes se zgodi ena najpomembnejših planetarnih povezav imenovana Corona eklipsa, ko se Sonce, Luna, Merkur in Zemlja vsi poravnajo z veliko Piramido, Stonehengem in mnogimi drugimi svetimi kraji Zemlje. In rekli boste, da se ta dogodek imenuje po virusu. Najbrž ne,...

read more

DAJ SEBI VREDNOST

IZ DNEVNIKA LIGHTWORKERYA 3. del Nekoč mi je ena oseba rekla, naj ne brskam po energijah in naj raje pazim, da me ne bo preveč odneslo. Odneslo kam? Pa vam povem, da me je. Odneslo me je v odkrivanje neodkritih resnic, neodkritih delov sebe, zakonov vesolja, v...

read more