DUHOVNA IN ENERGETSKA PODPORA PRI ZDRAVLJENJU ODVISNOSTI

Odvisnost je popolno nasprotje ljubezni. Odvisnost in ljubezen ne moreta obstajati hkrati, saj se njuni energiji med seboj izključuje. Lahko živiš eno ali drugo, ali si v stanju popolne ljubezni ali pa v odmaknjenosti od svojega bistva in se podajaš v najrazličnejše odvisnosti (od partnerskih odnosov, zasvojenosti s hrano, alkoholom, drogo..). Vsi ljudje si želimo ljubezni, vendar pa je marsikdo ni sposoben sprejeti zaradi svojih bolečin in ran, ki so povezane z njegovim življenjem. Prav zato se raje poda v odvisnost, kot da bi se soočil sam s sabo in s svojo bolečino.

Kot opažam jaz, nas ravno tako lahko tudi knjige, razni napotki, svetovanja.. dejansko umsko še bolj zablokirajo, nas odmaknejo od našega bistva  in naš krog je še bolj sklenjen. Mi dejansko potrebujemo nekoga, da nas energetsko prečisti, našo preteklost, našo mladost, naša prejšnja življenja. Bolj, ko si želimo na umski ravni stvari urediti, bolj se oddaljujemo od bistva, od svojega srca in s tem se oddaljujemo od ljubezni. Potrebno se je zavedati naših bolečin in naših ran. Treba se je soočiti z njimi, jih ozavestiti in ozdraviti.  Vse te bolečine so v bistvu naše iluzije, zato jih  je potrebno razbiti. To so namreč ovire,  ki nam preprečujejo dostop do neomejene in povsod prisotne ljubezni.

In to je tisto,  kar vam lahko ponudim jaz, kot energetsko podporo pri zdravljenju odvisnosti :

MOČNA DUHOVNA IN ENERGETSKA PODPORA OB ZDRAVLJENJU ODVISNOSTI – ZA ABSTINENTE IN NJIHOVE DRUŽINSKE ČLANE, PARTNERJE (za podporne skupine ter individualno duhovno in energetsko zdravljenje).

 

  • Ugotovila sem, da je pri vseh odvisnikih, v njihovih energetskih telesih, prisotnost negativnih elementalov.. to so energetska bitja, različnih jakostih in različnih inteligenc..Spoznala sem jih pri delu z radiestezijo.

Ti elementali iz telesa ne odidejo samodejno, potrebno je močno energetsko zdravljenje.. Pri delu z radiestezijo sem določene z lahkoto odstranila in jih poslala na služenje v druge ravni vesolja, tja od koder so prišli.

Z Lemurian Light Healingi pa sem od Lemurijskih vodnikov dobila točno navodilo, kako se odstrani elementale najmočnejše jakosti (tudi v velikosti od 1-5 metrov, ki izgledajo kot kače, pijavke..). Pri tem se dela z Lemurijskim laserskim žarkom srebrne barve in s srebrno svetlobo, da se elemental spremeni v bitje čiste svetlobe.

Ko tak elemental odstranim, se pacient takoj bolje počuti, saj mu nihče več ne govori negativnosti (negativni elemental lahko izgleda, kot da ima človek shizofrenijo, ker mu dejansko govorijo negativnosti)..dejansko jih vodijo in spodbujajo k odvisnosti in tega po odstranitvi ni več.

Bistvo tega čiščenja je,  da po njem lahko začne z delom na sebi, kar prej zaradi elementalov ni bil sposoben narediti..

Pri energetskem zdravljenju gre predvsem za zdravljenje z višjo inteligenco, ki je vseprisotna sila v vesolju. Gre za čisto, brezpogojno ljubezen in predvsem to potrebujejo ti ljudje pri svojem zdravljenju. Ljubezen in zasvojenost ne moreta obstajati hkrati, ti dve sili se izključujeta. Ljubezen je širjenje, zasvojenost pa oženje zavesti, kjer ni prostora za ljubezen.

  • Ljubezen je v nas, in ko to ozdravimo se prenehamo ukvarjati z zunanjimi vplivi, s situacijami, na katere ne moremo vplivati, ki za nas sploh niso pomembne, so samo iluzije..
  • Pri zdravljenju je potrebno nuditi pomoč tudi njihovim družinam; potrebno je čiščenje in rezanje vezi med otroci in materami, med partnerji, zakonci, starši..
  • Potrebno se je vprašati, kako se počutijo otroci, ko je eden od staršev alkoholik, narkoman, koliko ljubezni so sploh prejeli od njih v fazi odraščanja. Prav zato je potrebno delo in energetska podpora tem otrokom in najstnikom. Potrebno jih je energetsko prečistiti…Nudim jim lahko pomoč pri razbijanju iluzij, s pomočjo meditacij, aktivacij Lemurijskih žarkov, vpogleda v njihovo energetsko stanje, v njihovo mladost in tudi prejšnja življenja…
  • Veliko otrok, ki je odraščalo v starševski manipulaciji, je od staršev prejelo grdo dediščino, da jim morajo biti brezpogojno hvaležni, da jih morajo spoštovati, čeprav se niti sami ne spoštujejo. V marsikaterem otroku je lahko to zelo globoko usidrano. Od svojih vodnikov sem dobila navodila, naj taki otroci prelomijo zaobljube staršem, raznim institucijam, in da je pri njih potrebno razbijanje mita »spoštuj očeta in mater«…to ne pomeni, da jih nimajo radi, temveč da se od njih energetsko osvobodijo. Ob tem so šele sposobni občutiti brezpogojno ljubezen.
  • Večinoma se odvisniki vrtijo v krogu, iščejo ljubezen, vendar je izven sebe ne morejo najti.. potreben je vpogled v svojo notranjost, postaviti je potrebno močan steber notranje moči, uravnovesiti moško in žensko energijo ter se prepustiti božanski energiji. Potrebujejo ogromno sočutja, zdravljenje notranjega otroka, svete trojnosti po arhetipih – s tem si zdravijo težke ali tudi travmatične izkušnje iz svoje mladosti.

 

KAJ LAHKO PRIDOBITE Z MOJO STORITVIJO:

 

Čiščenje energetskih teles,

Odstranjevanje negativnih elementalov iz vaših energetskih teles,

Podporo pri odvajanju od odvisnosti,

Zdravljenje čustvenega telesa in s tem tudi vseh ostalih teles,

Zdravljenje notranjega otroka (po Arhetipih),

Energetska osvoboditev od okolice, partnerjev, družine, z rezanjem eteričnih vezi.

 

 

MOJE TEHNIKE ZNANJA:

LEMURIAN LIGHT HEALING

ZDRAVLJENJE S KOZMIČNO INTELIGENCO

INTUITIVNI VPOGLED V ENERGETSKI SISTEM

KOMUNIKACIJA Z VODNIKI IN POKOJNIKI

RADIESTEZIJA 

USUI REIKI

 

PREBERITE SI NAŠ BLOG

CORONA EKLIPSA 14.12.2020

Danes se zgodi ena najpomembnejših planetarnih povezav imenovana Corona eklipsa, ko se Sonce, Luna, Merkur in Zemlja vsi poravnajo z veliko Piramido, Stonehengem in mnogimi drugimi svetimi kraji Zemlje. In rekli boste, da se ta dogodek imenuje po virusu. Najbrž ne,...

read more

DAJ SEBI VREDNOST

IZ DNEVNIKA LIGHTWORKERYA 3. del Nekoč mi je ena oseba rekla, naj ne brskam po energijah in naj raje pazim, da me ne bo preveč odneslo. Odneslo kam? Pa vam povem, da me je. Odneslo me je v odkrivanje neodkritih resnic, neodkritih delov sebe, zakonov vesolja, v...

read more