MEDIJSTVO S TERAPIJO

Ena najlepših oblik terapij, ki jih izvajam je medijstvo s terapijo. Med samo terapijo namreč dvignem vaše zavedanje, tako da ste odprti za pogovor z vašimi pokojnimi. Takrat sva s pokojnim v stiku oba, tako vi kot stranka, kot tudi jaz, ki vodim ves postopek.

Občutek pri tej terapiji je izredno lep in ljubeč. Čutiti je moč ogromno ljubezni, naši pokojni nam sporočajo, da jim je lepo, saj so v polju zavesti, ki ji lahko rečemo preprosto ljubezen.

VEČ

ZDRAVLJENJE S KOZMIČNO INTELIGENCO

Zdravljenje s kozmično inteligenco je zdravljenje s kozmičnimi žarki, z vnebovzetimi mojstri, ter z angeli in nadangeli. Med samo terapijo se vzpostavi posebno energetsko polje, ki vam takoj dvigne vibracijo vseh vaših teles, tako fizičnega, čustvenega, mentalnega, kot tudi duhovnega. Terapija je blagodejna, saj se vzpostavi močna povezava z vašo dušo in z vašim višjim jazom. Sodelujejo tako vaši vodniki, kot tudi vaši osebni angeli. Ravno oni vas povežejo z eterično kristalno mrežo, kjer občutite močno zdravljenje kristalov, ki so čista svetloba. Med terapijo prečistimo vse čakre in odpiramo tudi vaše višje čakre, ki so nujno za prehod na peto dimenzijo. Mogoči so tudi vpogledi v vaša pretekla življenja, veliko je sporočil tudi vaših pokojnih. V vsaki terapiji občutite močno povezavo s kozmosom in vseprisotno ljubeznijo. 

VEČ

ENERGETSKO ČIŠČENJE DOMA

Pri čiščenju hiše, stanovanja ali poslovnih prostorov si najprej energetsko ogledam prostor, kar je možno tudi na daljavo.  Začutim kaj je tisto, kar temu prostoru jemlje energijo. Povežem se z energijami doma in na ta način ugotovim, kaj bi bilo potrebno počistiti in zdraviti. O tem se pogovorim z vami in vam predlagam vse možne rešitve. Po dogovoru nadaljujem s čiščenjem vseh energij, ki ovirajo kakršen koli pretok. Za čiščenje uporabljam vse znanje, ki sem ga pridobila v zadnjih letih. Vključuje različne tehnike, radiestezijo, medijstvo,  predvsem pa močne kozmične energije zdravljenja. Obvestim vas o vsem, kar sem med čiščenjem občutila, kaj sem videla in kaj so mi sporočili vaši vodniki in pokojni. Po čiščenju vseh prostorov, le te energiziram z novo vitalno energijo.

VEČ