MEDIJSTVO S TERAPIJO

MEDIJSTVO S TERAPIJO

Ena najlepših oblik terapij, ki jih izvajam je medijstvo s terapijo. Med samo terapijo namreč dvignem vaše zavedanje, tako da ste odprti za pogovor z vašimi pokojnimi. Takrat sva s pokojnim v stiku oba, tako vi kot stranka, kot tudi jaz, ki vodim ves postopek.

Občutek pri tej terapiji je izredno lep in ljubeč. Čutiti je moč ogromno ljubezni, naši pokojni nam sporočajo, da jim je lepo, saj so v polju zavesti, ki ji lahko rečemo preprosto ljubezen.

Terapija je zasnovana tako, da hkrati poteka čiščenje vseh energij, ki so zaznamovala pokojnikovo življenje. Zdravi in čisti se tudi odnos med vami in pokojnikom. Vse, kar se je dogajalo med vama, se na nek način osvobodi, tako pokojnega, kot tudi vas same. Med terapijo vas namreč dvignem v višje frekvence, vzpostavim stik z vašim pokojnim,  takrat vas obkroža tudi polno angelov in nadangelov, ki zdravijo, čistijo, osvobajajo in pospremljajo duše v svetlobo. Zdravijo se vaša čustva, bolečine, občutki izgubljenosti. Po terapiji ste na višjih vibracijah, zaradi tega imate tudi veliko večje zavedanje glede vsega, tudi tega, zakaj je nekdo zapustil ta svet. Začnete se zavedati, da nas dejansko nihče ne zapusti, samo preide v drugo stanje. Naši pokojni so namreč zelo blizu nas, samo vedno jih ne zaznavamo. Takrat ko smo čustveno in fizično utrujeni, se izgubi tudi naše višje zavedanje. S terapijo se to zavedanje povzpne na povsem novo in višjo raven. Z nami so takrat tudi svečenice in svečeniki ter mnoga druga svetlobna bitja iz različnih dimenzij. Terapija je izredno ljubeča a vendar energetsko izredno močna. V primeru, da vi med terapijo ne vidite svojih pokojnih, pa mi v vsakem primeru oni predajo pomembna sporočila za vas. Tako vedno dobite vse, kar je za vas v tistem obdobju najpomembnejše.

Včasih se nam na terapiji pridruži tudi kakšna druga sorodna duša, ki bi želela oditi v svetlobo in jo tudi pospremim. Ali pa vam želi samo predati sporočilo in to tudi stori. Sporočila so vedno ljubeča, polna sočutja in ljubezni. Naši pokojni nas nikoli ne obsojajo za ničesar, za kar se mogoče obsojamo sami. Vezi, ki za vedno ostanejo med nami so vezi brezpogojne ljubezni.

Vabim vas, da pridete na Medijstvo s terapijo in doživite čudovito in ljubeče srečanje z vašimi pokojnimi.